تربیت دینی
سه شنبه, ۲۵ تیر ۱۳۹۸، ۱۱:۲۴ ق.ظ
تربیت دینی
- تربیت ابعاد گوناگونی دارد که لازم است به همه ی آنها ، توجّه کافی و مناسبی نمود ، ولی هر فرد با توجّه به طرز فکر و دیدگاهی که نسبت به موضوعات مختلف دارد ، برای برخی از ابعاد تربیت اهمیت بیشتری قائل است وچه بسا نسبت به برخی از ابعاد بی توجّه باشد .
- برخی تربیتِ علمی فرزندان خود را در اولویت قرار داده و گروهی به تربیت اخلاقی فرزندان اهمیت می دهند ، در صورتیکه برای رشد مناسب و هماهنگ فرزندان هر کدام از این ابعاد ، باید به اندازه ی کافی مورد توجّه قرار گیرد .
- البته باید توجّه داشت که شرایط هر فرد با دیگری متفاوت و ظرفیت افراد برای یاد گیری و پذیرش ، یکسان نمی باشد ، از این رو با در نظر گرفتن تمام شرایط و ظرفیت هایِ هر فرد باید به تربیت او اقدام نمود .
- یکی از جنبه های مهم در تربیت هر انسان ، تربیت دینی او می باشد ، خانواده ای که به اهمیت این جنبه از تربیت واقف است ، از همان اوان کودکی ، در تلاش است که برای تربیت دینی فرزندان خود تلاش و سرمایه گذاری کند ، زیرا می داند سعادت دنیا وآخرت فرزندان خویش در گرو این تربیت می باشد .
- یکی از شاخه های تربیت دینی فرزندان ، پایبندی آنان نسبت به انجام عبادت به ویژه نماز است ، که شایسته است از دوران کودکی با تناسب درک وفهم فرزندان و به شیوه ای مناسب و همراه با لطف و مهربانی ، آنان را به انجام این عبادت تشویق و تا زمانیکه این پایبندی به عبادت در آنان تثبیت گردد با آنان همراهی نمود ، تا از سوی آنان به فراموشی سپرده نشود و از طرفی خانواده در پیشگاه الهی به مسئولیت خود در قبال فرزندان عمل کرده باشد .
۹۸/۰۴/۲۵